top of page

PÅSKEFROKOST / PÅSKEFEST

Alle påskedagene lige fra fredag d. 12. april og til 2. påskedag 22. april har du mulighed for at lave dit eget smukke påskearrangement i My Beautiful Gallery.

Galleriet kan lejes eksklusivt for Jer selv, enten til:

 

Påskefrokostarrangement fra. f.eks. kl. 13 til 19 (1.800 kr.)

 

Påskefest fra kl. 19 til over midnat (2.800 kr.)

 

Eller for hele eller overlappende dele af tidsrummet (3.300 kr.)

 

Uanset hvad der måtte passe, kan vi tilbyde enten galleri & winebar alene, med snacks etc. Vi kan også arrangere stående stor eller mindre buffet med fingerfoods (op til 120 gæster) eller vi kan arrangere siddende påskefrokost eller middag (op til 50 siddende gæster).

 

I kan også vælge selv at tage maden med eller vi kan få det leveret til Jer. (se nedenfor).

 

Drikkevarer købes i winebaren. (20% rabat ved samlet betaling).

 

Personale fra galleriet 200 kr./t. 

 

 

Tag Jeres egen playliste med på mobil og slut den til vores musikanlæg, eller I kan benytte nogle af vores musiklister.

 

I forbindelse med salen, kan de overdækkede udendørs søjlegange også benyttes, hvis vejret er til det.

 

Vi hjælper gerne med oppyntning af salen f.eks. blomster/ grene, lys og andet I har idéer til, eller vi kan hjælpe med hyggelig live-musik, stand-up og tilsvarende underholdning, magiker der underholder, eller hvad I kunne forestille Jer.

Ring eller skriv og få en snak og et endeligt tilbud.

Eksempel på PÅSKEFROKOST-MENU

(min. 10 pers.)

Til velkomst

 

Sprøde flutes med Zilly-Fish dip: jomfruolivenolie med fine ansjosstykker og friske krydderurter.

Et udvalg af snacks

 

(et stort fad med Champagneglas med Cava til selskabet, kan stå klar med et tillæg på 50,- kr. pr. person).

 

Buffet:

Langtidshævet økologisk surdejsbrød af ølandshvede Allergener: Gluten

 

Økologisk rugbrød fra Meyers Bageri Allergener: Gluten

 

Pisket økologisk smør med revet citronskal og frisk timian Allergener: Mælk

 

Gammeldags modnede sild i karry med milde løg, knudekål og kørvel 

Allergener: Mælk, æg, fisk, sennep

 

Varmrøget laks med æggecreme, sprøde radiser og masser af dild

Allergener: Mælk, æg, fisk, sennep

 

Spæde salater, knasende spidskål, peberrodsfløde og ramsløg 

Allergener: Mælk

 

Små kartofler vendt med løvstikke, ristede solsikkekerner og Vesterhavsost Allergener: Mælk

 

Let sprængt Løgismosekylling med sauteret forårsgrønt, svampe og rosmarin Allergener: Soja(gluten)

Efter maden og senere:

 

kaffe med sødt

220,- pr. kuvert

bottom of page