HVAD SKER DER?

Fest med musikalsk Dogme eksperiment på My Beautiful Gallery.

 

Fredag aften bliver en festaften i Winebar-galleriet på Rungsted Kyst Station. Til årets sidste store arrangement præsenterer vi et helt nyt koncept, som integrerer koncepter der er løbet af stablen gennem de seneste måneder.

 

Vi har lavet Dogmeregler for en del af den live musik Anne Sofie Smith Ingendahl og hendes band Jazz Child & Co. står for i løbet af aftenen, siger gallerist Benedicte Toft Andersen. Ideen er at prøve at kombinere alle de koncepter vi har præsenteret på galleriet i løbet af den seneste tid til noget helt nyt. Jazz Child er i løbet af ugen blevet præsenteret for nogle værker af vores anerkendte kunstnere, som nu udstilles i galleriet, og hun har fået 24 timer til at komponere musik og skrive tekst til hvert af billederne. Kunstværkerne vil blive vist frem, i forbindelse med hvert af numrene, og Anne Sofie vil kort forklare hvordan det har inspireret hende.

Det er i lige linje med vores Dogme Art-work koncept, hvor de kunstnere, vi udstiller, også har skullet lave en serie værker med en deadline på 24 timer. og det improviserede teater og stand-up events vi har præsenteret i løbet af efteråret.

Ud over Dogmemusikken spiller Jazz Child & Co. live deres helt nye fortolkning af ”Crazy”, som netop er blevet studieindspillet, og som i øjeblikket er ved at blive optaget til en meget personlig video. Og så underholder de med andre ting fra deres repertoire af afdæmpet involverende egen musik, og fortolkninger af andre kendte værker i deres helt egen stil.

Musikalsk fortolkning af kunstværker og cool jazz aften.

 

Fra kl. 20 til sent....

Dream Machine - Edie Sedgwich. Maleri af Benedicte Toft Andersen.

Ingeborg, Prinsesse af Danmark, Dronning af Frankrig.  1100-tallet. Maleri af Kristina Skalberg

FORRIGE EVENTS / PAST EVENTS:

HVAD SKER DER?
HVAD SKER DER?